Atacantul uruguayan Edinson Cavani ar fi acceptat propunerea clubului Atletico Madrid. Contractul cu actuala echipă, PSG, va expira în vara anului 2020, iar cel mai bun marcator din istoria parizienilor ar urma să plece la gruparea din La Liga, pregătită de argentinianul Diego Simeone.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit thescottishsun.co.uk, Cavani, în vârstă de 32 de ani, ar urma să semneze un contract pe trei ani cu formația Atletico Madrid.

Jucătorul campioanei Franței este dorit și de echipa lui David Beckham, Inter Miami, dar și de gruparea din Serie A, Inter Milano.

În acest moment, Edinson Cavani este accidentat și va reveni pe teren în 2020. În acest sezon a evoluat doar în 11 meciuri în tricoul PSG-ului, în toate competițiile.

Edinson Cavani este cel mai bun marcator din istoria PSG-ului, cu 196 de goluri marcate, începând cu anul 2013, atunci când a semnat cu parizienii. A ridicat 21 de trofee în tricoul francezilor (5x Campionatul Franței, 4x Cupa Franței, 5x Cupa Ligii Franței, 7x Supercupa Franței), transmite Mediafax.