Virgil van Dijk, fundașul lui Liverpool, este dezamăgit de faptul că nu a primit ”Balonul de Aur” în 2019, după un sezon fantastic, în care a cucerit Liga Campionilor. Olandezul nu regretă însă că s-a prezentat la gală, scrie Mediafax.

Foto:

A avut o discuție constructivă cu Leo Messi, câștigătorul trofeului, care l-a motivat să continue în aceeași notă. Van Dijk speră să facă un sezon 2019-2020 cel puțin la fel de bun cu Liverpool. Deocamdată, premisele sunt unele bune; echipa este principala favorită la Liga Campionilor și poate câștiga titlul în Premier League, după zeci de ani de pauză.

„Am fost puţin dezamăgit când s-a anunţat câştigătorul, dar nu am niciun regret. Am decis să asist la ceremonie şi nu-mi pare rău deloc, a fost o seară superbă. Am vorbit cu Messi în acea seară. Nu a fost o discuţie îndelungată pentru că el nu se descurcă prea bine în limba engleză. Dar am vorbit cu el suficient ca să-mi dau seama că respectul pe care i-l port este reciproc.”, a declarat Virgil van Dijk pentru Mirror.

Van Dijk a terminat sezonul trecut fără să fie driblat. Dintr-un total de 50 de meciuri, de fundaș nu a trecut niciun adversar. În același timp, și-a trecut în cont și 6 goluri și 4 pase decisive.