Martin Kallen, CEO al UEFA Events, a venit în România pentru a asista la tragerea la sorți pentru stabilirea grupelor de la EURO 2020. Până la evenimentul de sâmbătă, oficialul a făcut un tur al stadioanelor din București aflate în construcție, pentru a vedea care este stadiul lucrărilor, potrivit Mediafax.

Trofeul Euro, pe Arena NationalaFoto: frf.ro

Kallen este încrezător că totul va fi în regulă până în vara anului viitor și își pune la dispoziție ajutorul față de Federația Română de Fotbal. Acesta nu a lăsat de înțeles, vreun moment, că Bucureștiul ar putea rata găzduirea celor patru meciuri de la Campionatul European.

"Cred că Bucureştiul va fi gata până în luna iunie a anului viitor. Mai sunt lucruri de făcut, dar nu trebuie să ne îngrijorăm, lucrăm cu toate părţile implicate, cu FRF, cu cei de la stadion, cu cei de la aeroport şi aşa mai departe, toată lumea lucrează astfel încât la start totul să fie în regulă. Sigur că mai sunt lucruri de făcut până atunci, însă din punctul nostru de vedere suntem în regulă şi de abia aşteptăm să asistăm la meciurile care vor avea loc la Bucureşti”, a afirmat Kallen.

Capitala României se află printre cele 12 orașe care au primit acordul pentru organizarea turneului final. București va avea posibilitatea să fie gazda a patru meciuri de la turneul final, trei din faza grupelor și unul din sferturile de finală.