Club Brugge a obținut un punct care o va duce, probabil, în primăvara Europa League, după ce a egalat-o în prelungiri pe Galatasaray (1-1), în Grupa A din Champions League. După reușita din minutul 90+2, doi jucători ai echipei belgiene s-au bucurat prea mult, uitând de cartonașele galbene avute, și au fost eliminați.

HotNews.roFoto: Hotnews

Krepin Diatta, marcatorul golului, și-a scos tricoul și a primit al doilea cartonaș galben, fiind eliminat. Colegul său Clinton Mata i s-a alăturat în momentele pline de adrenalină, a lovit fanionul de la colțul terenului, și a părăsit și el terenul.

Cei doi au fost mai norocoși (rezultatul nu s-a schimbat în cele cinci minute rămase) decât Moruțan în 2018, când Olimpiu era eliminat după ce a deschis scorul în fața Ucrainei în preliminariile CE U19 (tricolorii au ratat atunci calificarea la turneul final, adversarii reușind să întoarcă rezultatul).

Au marcat: Buyuk 11 / Diatta 90+2 Aici poți vedea golurile și eliminările partidei dintre Galatasaray și Club Brugge.

Club Brugge a adunat trei puncte și o va întâlni pe Real Madrid în ultima etapă (pe teren propriu), în timp ce Galatasaray va merge în Franța pentru duelul cu PSG.

Clasament Grupa A:

1. PSG 4 meciuri (10-0) 12 puncte

2. Real Madrid 4 (9-5) 7

3. Club Brugge 5 (3-9) 3

4. Galatasaray 5 (1-9) 2

În Grupa D, Bayer Leverkusen a învins-o, în deplasare, pe Lokomotiv Moscova, scor 2-0, și păstrează șanse de calificare în primăvara Champions League.

Au marcat: Zhemaletdinov 11 (autogol), Bender 54. Vezi aici cele două goluri.

Clasament Grupa D:

1. Juventus 4 (9-4) 10

2. Atletico Madrid 4 (6-4) 7

3. Bayer Leverkusen 5 (5-7) 6

4. Lokomotiv Moscova 5 (4-9) 3