Tottenham a învins-o în deplasare pe West Ham United, scor 3-2, la primul meci cu Jose Mourinho pe banca tehnică (etapa a 13-a din Premier League). Spurs a condus cu 3-0 pe Olympic Stadium și părea că va obține victoria fără emoții, însă gazdele au reușit să marcheze de două ori și să reducă din diferență, ultimul gol venind chiar înainte de fluierul de final.

HotNews.roFoto: Hotnews

Tottenham a condus cu 3-0 în derbiul londonez de pe Olympic Stadium, dar gazdele au reușit să reducă diferența pe final. Son Heung-Min a deschis scorul cu un șut cu stângul, din interiorul careului, după o pasă a lui Dele Alli, în minutul 36. La faza celui de-al doilea gol al lui Spurs, Alli s-a remarcat din nou, când a reușit, din cădere, să rețină mingea în teren. Englezul l-a servit apoi pe Son, care a pasat decisiv pentru reușita lui Lucas (43').

Harry Kane a făcut 3-0 în minutul 49, cu o lovitură de cap, după o centrare foarte bună a lui Aurier. Golul lui Kane avea să fie decisiv pentru victoria lui Tottenham, care a făcut pasul în spate și i-a permis lui West Ham să revină în joc. "Ciocănarii" au marcat de două ori până la final, prin Antonio 73' și Ogbonna 90+6'. West Ham a mai avut un gol înscris, prin Rice, însă a fost anulat corect cu ajutorul VAR pentru o poziție de ofsaid.

S-a terminat 3-2 pentru Tottenham, care ocupă în prezent locul 6 în Premier League, cu 17 puncte. West Ham se află pe locul 16, cu 13 puncte. Pentru echipa lui Mourinho va urma duelul din Champions League cu Olympiacos Pireu. Confruntarea va avea loc marți, la Londra, de la ora 22:00.

Vezi aici golurile meciului West Ham United vs Tottenham.

Se vor mai disputa în etapa a 13-a din Premier League:

Sâmbătă:

17:00 Arsenal - Southampton

17:00 Bournemouth - Wolves

17:00 Brighton - Leicester

17:00 Crystal Palace - Liverpool

17:00 Everton - Norwich

17:00 Watford - Burnley

19:30 Manchester City - Chelsea

Duminică:

18:30 Sheffield Utd - Manchester Utd

22:00 Aston Villa - Newcastle