Fostul fotbalist Sergio Contreras Pardo ”Koke” (36 de ani), legitimat în trecut la Olympique Marseille, a fost arestat după ce a fost pus sub acuzarea de trafic cu droguri. Spaniolul este considerat ca fiind ”capul” unei rețele de hașiș, transmite Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

În urma descinderilor polițiștilor de la antidrog, a fost confiscată o tonă de narcotice. În același timp, au fost găsite arme de foc și sume impresionante de bani. Polițiștii spanioli au arestat 20 de persoane în urma acțiunii, iar Sergio Contreras Pardo ”Koke” a fost ridicat de la domiciliu, Estepona. Ceilalți indivizi au fost găsiți în diferite orașe din Spania.

”Koke” s-a retras din fotbal în 2017, iar ultimul club pentru care a evoluat a fost Aris Salonic, de care s-a despărțit în vara lui 2016. În cariera lui de 14 ani, fostul atacant și-a trecut în C.V. echipe cu renume la nivel european și nu numai, precum Malaga, Marseille, Sporting Lisabona, Rayo Vallecano sau Houston Dynamo. Cea mai bună cotă, potrivit transfermarkt.com, a fost de 4 milioane de euro, în 2008, când era legitimat în Grecia, la Aris Thessaloniki.