​​Fostul mare fotbalist Édson Arantes do Nascimento (79 de ani), cunoscut drept Pele, a vorbit în termeni laudativi despre atacantul echipei FC Barcelona, Lionel Messi, pe care îl consideră drept cel mai bun jucător din lume la ora actuală, informează Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Într-un interviu acordat Gazzetta Dello Sport, Pele a fost întrebat cu ce jucător i-ar fi plăcut să joace în carieră: "Cred că Lionel Messi. Este un jucător foarte tehnic, oferă pase decisive, pasează bine, înscrie și driblează excelent. Dacă am fi fost în aceeași echipă, adversarii ar fi trebuit să se teamă de doi jucători, nu de unul. La ora actuală, e cel mai bun din lume", a răspuns brazilianul.

Pele, triplu campion mondial cu Brazilia, a vorbit și despre conaționalul Neymar. Jucătorul de la Paris Saint-Germain este accidentat și nu a părut să-și atingă apogeul la formația franceză: "Sper ca la următorul Campionat Mondial să fie bine din punct de vedere fizic. Oamenii îl critică. Chiar și eu am făcut-o de câteva ori, dar uităm că este un produs de aici, crescut de Santos. Mereu ne dorim ce e mai bun de la el. Vorbesc des chiar și cu tatăl său despre asta", a mai declarat Pele.