Echipa U19 a celor de la FC Viitorul a remizat, miercuri, pe teren propriu, scor 0-0, contra reprezentativei similare a slovenilor de la NK Domzale, în prima manșă a turului 1 din UEFA Youth League, potrivit Mediafax.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Formația pregătită de Cristian Cămui și Vasile Mănăilă a început partida de la Ovidiu cu jucători care au evoluat și pentru echipa de seniori în trecut, precum Mălăele, Pitu sau Leca.

Viitorul a fost echipa mai prezentă în atac, înregistrând 13 șuturi, dintre care patru au fost pe cadrul porții. Totuși, tabela a rămas nemodificată, iar soarta calificării în turul doi al UEFA Youth League se va decide în Slovenia.

Partida retur dintre cele două este programată marţi, 22 octombrie, de la ora 19:00, în Slovenia. Învingătoarea acestui duel va evolua în turul secund al UEFA Youth League împotriva câştigătoarei dintre FC Porto (Portugalia) şi FK Liepaja (Letonia). În tur, lusitanii s-au impus, scor 4-2.

Echipa celor de la FC Viitorul U19 în meciul cu NK Domzale U19: Mușat - Georgescu, Leca, Ștefănescu (Vlad 74), Grosu (Mureșan 64) - Crivac - Pitu (Pitu 70), Mălăele (Voicu 65), Grameni, Munteanu - Ilie (Vilea 46)