​Antoine Griezmann a declarat, marți, la conferința de presă premergătoare partidei dintre Barcelona și Inter Milano, din grupele Champions League, că este foarte dificil să lege o relație de prietenie cu argentinianul Lionel Messi, potrivit Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Messi nu este o persoană vorbăreață și nici eu nu sunt, așa că a fost dificil. Deja i-am oferit niște mate (n. r. o băutură) și ne îndreptăm într-o direcție bună. A fost accidentat mult timp și este dificil să stabilim și să îmbunătățim conexiunea. Dar suntem băieți buni, două persoane bune și sunt aici să ajut pe oricine din echipă", a declarat Griezmann.

Antoine Griezmann a vorbit și despre adaptarea sa la echipă: "Învăț o filosofie diferită de joc și o poziție diferită. Trebuie să înveți, să îmbunătățești și să îți ajustezi mișcările. În două luni, nu poți fi la capacitate maximă. Acest lucru se va întâmpla și știu că toți din echipă vor să dau tot ce am mai bun. Cred că sunt pe drumul potrivit".

Antoine Griezmann a ajuns la FC Barcelona în urma unui transfer de la Atletico Madrid. FC Barcelona a plătit, pentru atacantul francez, suma de 120 de milioane de euro.