Căpitanul echipei Real Madrid Sergio Ramos riscă o suspendare, după ce l-a insultat pe un arbitru asistent de la meciul cu Atletico, scor 0-0, din campionatul Spaniei, scrie News.ro.

Ramos a insultat un arbitru asistentFoto: captura marca.com

După o acţiune de joc în care a fost implicat, Ramos i-ar fi spus unui asistent: "Târfa care te-a născut", lucru auzit de staful celor de la Atletico Madrid, în frunte cu antrenorul Diego Simeone.

La pauză, Simeone s-a îndreptat furios spre arbitrul de centru González Gonzalez pentru a-i spune ce a auzit, fiind nemulţumit că fundaşul nu a fost sancţionat pentru acţiunea sa.

El s-a certat minute bune şi cu arbitrul de rezervă, pentru că nu a înţeles de ce asistentul Becerril Gomez nu a reacţionat la insultele lui Ramos. "Cum puteţi permite aşa ceva?", le-a strigat Simeone arbitrului de centru şi celui de rezervă.

În cazul în care arbitrul va trece în raportul de joc insulta lui Ramos, jucătorul riscă să fie suspendat. Pentru insulte asemănătoare, Diego Costa a primit o suspendare de opt etape, iar Gerard Pique de patru.

Formaţia Atletico Madrid a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Real Madrid, într-un meci din etapa a şaptea a campionatului Spaniei.

VIDEO Derby fără goluri pe Wanda Metropolitano, între Atletico Madrid și Real Madrid