Istvan Kovacs, arbitrul care a oficiat partida dintre Universitatea Craiova și FCSB, încheiată cu scorul de 0-1, a oferit o explicație pentru incidentul din timpul partidei, când i s-a adresat lui Florinel Coman în felul următor: "dispari!", informează Mediafax.

Istvan KovacsFoto: frf.ro

În minutul opt al partidei, Florinel Coman a căzut în careul Universității Craiova, arbitrul Istvan Kovacs arătându-i cartonaș galben pentru simulare. Când Coman i-a cerut explicații pentru această acțiune, Kovacs i-a spus fotbalistului în mod repetat ”dispari”.

Ce a spus Kovacs

"Chiar îmi pare rău de cele spuse. Aşa e, am spus 'dispari!', 'dispari!', se citeşte pe buzele mele, e prima dată când se întâmplă asta, dar am preferat să fac aşa decât să-l dau afară pentru ceea ce mi-a spus el. Decât să stric spectacolul sportiv.

Nu a fost cel mai elegant mod de a discuta cu jucătorul, însă, la fiecare meci, aşa procedează, vorbeşte urât şi atunci, nu neapărat că am o istorie cu el, dar nu discută respectuos cu niciun arbitru. Într-adevăr, e greşeala mea că m-am exprimat astfel. Regret, dar sunt om, am greşit, nu mai pot să întorc nimic", a explicat Istvan Kovacs, conform ProSport.

”El m-a luat aşa direct: 'Ştii tu ce e ăla penalti, bă? Ştii tu ce e aia simulare, bă?' Aşa a început, a zis de două ori. Apoi a venit la mine, se vede pe imagine, şi când am avut contact vizual cu el, deja atunci s-a potolit şi vorbea frumos, dar deja de două ori mă provocase", a mai spus Kovacs, conform aceleiași surse.

Rezultate înregistrate în etapa a 9-a din Liga 1:

CS U Craiova - FCSB 0-1

Poli Iași - FC Hermannstadt 0-0

Dinamo București - FC Botoșani 1-1

Chindia Târgoviște - Sepsi Sf. Gheorghe 0-0

CFR Cluj - FC Voluntari 5-0

Academica Clinceni - Astra 1-1

Se va juca luni:

21:00 Viitorul Constanța - Gaz Metan Mediaș

Liga 1: Craiova vs FCSB 0-1 / Victorie obținută pe final de meci - Tsoumou a debutat cu gol