Rapid s-a impus în deplasare, pe terenul celor de la CSM Reșița, scor 2-1, în etapa a cincea a Ligii a II-a. Condusă cu 1-0, echipa lui Pancu a revenit după ce gazdele au rămas în inferioritate numerică în minutul 25. Rapid a înscris golul victoriei pe final de meci, în minutul 88.

HotNews.roFoto: Hotnews

CSM Reșița a deschis scorul în minutul 19, prin Marco Ehmann. Autorul golului a primit cartonaș roșu patru minute mai târziu, pentru un fault ca ultim apărător, lăsându-și echipa în inferioritate numerică. Rapid a profitat de situație și a reușit să egaleze în minutul 40, prin austriacul Sandro Djuric.

Chiar dacă a avut un om în plus pe teren, Rapid a marcat golul victoriei tocmai în minutul 88. Argentinianul Matias Roskopf a înscris cu o lovitură de cap. CSM Reșița a fost la un pas să smulgă un punct pe final, după ce Coman a trimis cu capul în bară, în ultimul minut de prelungiri.

S-a terminat 2-1 pentru Rapid, care și-a trecut astfel în cont a treia victorie a sezonului în Liga a II-a. Echipa pregătită de Daniel Pancu ocupă locul 5 în clasament, cu 10 puncte. CSM Reșița este pe poziția a șaptea, cu șapte puncte.

Tot duminică, Viitorul Pandurii Târgu Jiu a învins, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Daco-Getica Bucureşti. Golurile au fost marcate de Buia (40' - penalti) şi Astafei (78' - penalti).

Partida Turris Oltul Turnu Măgurele - Farul Constanţa are loc tot duminică. Întâlnirea FC Argeş - Pandurii Târgu Jiu este programată luni.