Transferul lui Neymar (27 de ani) de la PSG la Barcelona poate fi mai aproape ca niciodată de realizare. Juan de Dios Crespo, avocatul care i-a plătit clauza de reziliere brazilianului în urmă cu doi ani, a ajuns la birourile clubului catalan pentru o discuţie, transmite Marca.com.

Neymar si telenovela revenirii la BarcelonaFoto: captura marca.com

Această întâlnire poate fi interpretată în modul că mult mediatizata revenire a lui Neymar pe Camp Nou e aproape.

Neymar îşi doreşte cu tot dinadinsul să revină la Barcelona şi a făcut tot ce i-a stat în putinţă ca acest lucru să se întâmple. Brazilianul a întârziat la reunirea lotului lui PSG şi, deşi a luat parte la pregătiri, Neymar nu a jucat nici în Supercupa Franţei, nici în prima etapă din Ligue 1.

Leonardo, preşedintele clubului, a anunţat, duminică, 11 august, că brazilianul nu e în lot și că negocierile pentru transferul jucătorului sunt foarte avansate, dar fără a menţiona cu ce club.

Întâlnirea dintre Juan de Dios Crespo şi reprezentanţii Barcelonei vine la o zi după ce, din magazinul oficial al lui PSG, au dispărut toate tricourile cu Neymar, iar brazilianul a fost "şters" şi de pe posterele din magazin.

Neymar a plecat de la Barcelona în vara lui 2017, în schimbul a 222 de milioane de euro, echivalentul clauzei de reziliere a brazilianului, informează Mediafax.