ACS Viitorul Pandurii Tg. Jiu ia locul Luceafărului Oradea în Liga a II-a, modificare survenită în urma unei hotărâri a Comitetului de Urgenţă al FRF, informează News.ro.

Liga 2Foto: frf.ro

Potrivit frf.ro, după încheierea perioadei de depunere a cererilor de înscriere în Liga 2 Casa Pariurilor, clubul ACS Luceafărul Oradea a formulat o cerere de retragere din acest eşalon şi, în acelaşi timp, de participare în Liga 3.

În conformitate cu articolul 18, alineat 1, litera a) din ROAF, locul rămas vacant a fost ocupat de una dintre echipele retrogradate, ocupanta locului 16 la finalul ediţiei anterioare de campionat, Asociaţia Clubul Sportiv Viitorul Pandurii Târgu Jiu (fost ACS Energeticianul). Clubul are drept de a ocupa poziţia vacantă depunând în acest sens o cerere de înscriere în termenul regulamentar.

Astfel, Asociaţia Clubul Sportiv Viitorul Pandurii Târgu Jiu a fost inclus în Liga 2 Casa Pariurilor, ediţia 2019-2020, cu obligativitatea preluării programului competiţional al clubului pe care l-a înlocuit.

Programul primei etape:

  • 2 august

CSM Reşiţa – Universitatea Cluj, ora 18:00

  • 3 august

Concordia Chiajna – Daco-Getica, ora 11:00

Turris-Oltul Turnu Măgurele – Pandurii Tg. Jiu, ora 11:00

ASU Politehnica Timişoara – CS Mioveni, ora 11:00

Viitorul Pandurii Tg. Jiu – Sportul Snagov, ora 11:00

UTA Arad – Dunărea Călăraşi, ora 13:00

Fotbal Club Rapid – Farul Constanţa, ora 18:00

  • 4 august

SCM Gloria Buzău – AFK Csikszereda, ora 11:00

Metaloglobus Bucureşti – FC Petrolul Ploieşti, ora 13:30

  • 6 august

Fotbal Club Argeş – Ripensia Timişoara, ora 19:30