Atacantul George Puşcaş a revenit la Inter Milano după ce echipa la care a evoluat sezonul trecut în Serie B, Palermo, a fost retrogradată în Serie D, din cauza problemelor financiare, scrie News.ro.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Gruparea din Milano nu intenţiona să-l păstreze pe internaţionalul român de tineret şi jucătorul este în atenţia mai multor echipe din Italia şi din alte ţări europene.

Fiorentina studiază posibilitatea de a-l aduce la Florenţa pe Puşcaş. Toscanii vor să propună clubului Inter să-l împrumute pe atacant, cu o clauză de transfer definitiv.

Chiar antrenorul Vincenzo Montella este cel care insistă pentru Puşcaş, iar conducătorii clubului ar putea înainta oferta oficială milanezilor în perioada următoare, a scris La Nazione.

Din Rusia, George Puşcaş este dorit de ŢSKA Moscova, potrivit Sportitalia, iar din Germania îl vrea Hamburg.

Însă, potrivit Gazzetta dello Sport, Puşcaş are ocazia să-l impresioneze pe noul antrenor al lui Inter, Antonio Conte.

Tehnicianul se confruntă cu o criză de atacanţi, după ce Mauro Icardi nu mai este în vederile sale, iar Matteo Politano este accidentat. Avându-i la dispoziţie doar pe Facundo Colido, 19 ani, şi Sebastiano Esposito, 17 ani, pe lângă mai experimentatul Samuele Longo, 27 de ani, cu un meci la Inter şi opt împrumuturi în opt ani, Conte l-a chemat pe Puşcaş pentru turneul pe care echipa îl va efectua în China.

Lotul formaţiei Inter Milano va pleca, marţi după-amiază, în turneu, în China.