​FCSB anunţă că va juca meciurile de pe teren propriu din perioada următoare la Piteşti şi Giurgiu şi va reveni pe Arena Naţională în septembrie, potrivit News.ro.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Din dorinţa de a informa corect suporterii cu privire la stadioanele care vor găzdui partidele FCSB de pe teren propriu în perioada următoare, facem următoarele precizări:

  • ţinând cont de situaţia gazonului de pe Arena Naţională, care a fost şi va fi deteriorat în urma evenimentelor culturale din lunile iulie şi august 2019, am fost obligaţi să găsim cele mai bune condiţii pentru desfăşurarea jocurilor din preliminariile Ligii Europa şi Liga 1.
  • am decis ca partidele din tururile preliminare ale Ligii Europa să se dispute pe Stadionul ”Marin Anastasovici”, din Giurgiu, arenă care respectă standardele UEFA Elite 3.
  • de asemenea, partidele de pe teren propriu din Liga 1, în perioada 15 iulie - 1 septembrie 2019, vor fi disputate pe Stadionul ”Nicolae Dobrin”, din Piteşti, pe care roş-albaştrii au mai evoluat şi în sezoanele trecute", a anunţat clubul bucureştean.

Conform FCSB, echipa va reveni Arena Naţională în luna septembrie, după ce gazonul va fi înlocuit în totalitate, potrivit informaţiilor oferite de Primăria Capitalei.