Poliţia spaniolă a reţinut 17 persoane de naţionalitate portugheză care le-ar fi vândut cocaină falsă fanilor echipelor Liverpool şi Tottenham, aflaţi la Madrid, pentru finala Ligii Campionilor, informează dailymail.co.uk, potrivit News.ro.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Arestările au foste efectuate, vineri şi sâmbătă, în mai multe locuri din Madrid, înaintea finalei. Portughezii veniseră special în capitala Spaniei pentru acest eveniment. Ei le-au vândut englezilor cu 20 de euro gramul un praf alb care i-a costat 70 de eurocenţi gramul. Autorităţile spaniole nu au precizat ce substanţă a fost comercializată în locul "cocainei de clasă A", aşa cum susţineau traficanţii, şi nici dacă era periculoasă pentru sănătate.

Reţeaua a fost destructurată după ce portughezii le-au vândut aceeaşi marfă unor poliţişti sub acoperire. Suspecţii au vârste cuprinse între 21 şi 39 de ani şi au fost eliberaţi pe cauţiune, înainte de a fi judecaţi.

Peste 70.000 de englezi au mers la Madrid cu ocazia finalei Ligi Campionilor, câştigată, sâmbătă, de Liverpool, cu scorul de 2-0.