​Marius Şumudică (47 de ani) a surprins pe aeroport, la revenirea în ţară după ce a semnat rezilierea cu Al Shabab, şi a declarat că Rapidul a murit pentru el. Totul din cauza felului în care s-au purtat şefii grupării din Giuleşti cu fiul său, care "s-a lăsat de fotbal şi a intrat în depresie", informează Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Şumudică şi-a reziliat contractul cu Al Shabab deşi se afla pe locul trei în clasamentul din prima ligă din Arabia şi, la revenirea în ţară, a lansat un atac incredibil la adresa celor de la Rapid, clubul pentru care şi-a dedicat o parte mare din viaţă şi de care a rămas ataşat. Totul din cauza modului în care a fost tratat fiul său la echipa antrenată acum de Daniel Pancu.

"Rapidul pentru mine a murit. Iubesc doar suporterii, dar ce se întâmplă la acest club nu mai există pentru mine. Păi ar trebui să-i întrebaţi pe cei de acolo cum s-au comportat cu băiatul meu! Care, la 21 de ani, s-a lăsat de fotbal şi a intrat în depresie datorită celor de la Rapid, care, în loc să îl respecte pe Şumudică pentru ce a făcut Şumudică pentru Rapid, şi-au bătut joc de copilul meu. Iar eu n-o să uit niciodată lucrul ăsta. Şi n-o să-i uit pe cei care au făcut lucrul ăsta.

Nu ştiu cine e acolo, că nu vreau să le pronunţ numele, îmi scuzaţi expresia, dar îmi vine scârbă să le pronunţ numele. La ceea ce am făcut eu pentru Rapid şi la cât am fost eu înjurat în ţara asta pentru Rapid. Pentru mine, în momentul de faţă, Rapidul există doar pentru suporteri. Deci, Rapidul, pentru mine a murit datorită faptului a ceea ce i-au făcut copilului meu, Rapidul a murit.

Iubesc acest club, iubesc suporterii, sunt unul dintre ei, dar ceea ce se întâmplă la Rapid nu suntem pe aceeaşi lungime de undă", a declarat Şumudică la Otopeni.

Fiul lui Marius Şumudică a vrut să joace pentru Rapid şi, în august 2017, a început pregătirea alături de giuleşteni, dar nu a fost păstrat în lot. Daniel Pancu, actualul antrenor al Rapidului, i-a cerut scuze atunci fostului atacant şi antrenor al giuleştenilor. Fiul lui Şumi a renunţat la fotbal, iar pentru a-l face să treacă peste depresie, tatăl său l-a luat în staff-ul său.

"Voiam să-mi cer scuze faţă de tine, pentru că însemni ceva pentru Rapid. Modul în care s-a făcut nu a fost ok, ne-a luat pe toţi pe nepregătite. Eu mi-o asum, pentru că pe mine m-a sunat. Noi avem în atac trei jucători de la Mişcarea CFR şi de la AFC Rapid, îl mai avem pe Nico (Daniel Nicolae - n.r.) şi mai vine un atacant. Erau deja cinci.

Ne-am gândit foarte serios. Îţi spun acum: dacă juca în liga a patra la Rapid, băiatul tău ar fi marcat între 20 şi 30 de goluri fără probleme. Dar ne-am gândit să dăm o şansă celor care au jucat pentru Rapid în liga a cincea. Nimic personal, nu are nimeni nimic cu nimeni. Eram dator cu scuzele astea, dar doar ţie, că eşti Şumudică", a spus Pancu atunci, la Digi Sport.