FCSB a câștigat, scor 2-0, partida disputată pe Arena Națională, în etapa a patra a play-off-ului Ligii 1, împotriva celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe și s-a apropiat la trei puncte de liderul CFR Cluj.

Foto:

După o primă repriză în care Sepsi a avut un gol anulat (Tandia a trimis mingea în poartă din poziție de ofsaid), Gnohere a deschis scorul pentru gazde în minutul 51, dintr-un penalti obținut de Coman, care a fost agățat în careu de Viera. Florinel Coman a închis tabela după doar alte opt minute. Acesta a fost pe fază la o minge care a sărit din același Viera și l-a învins pe Niczuly cu un șut pe jos.

Chiar dacă a debutat slab în play-off (1-2 vs Viitorul), FCSB a câștigat toate cele nouă puncte puse în joc în meciurile cu Astra Giurgiu, CSU Craiova și Sepsi. De cealaltă parte, echipa lui Eugen Neagoe a obținut un singur punct în primele patru etape ale play-off-ului (0-0 vs Viitorul).

Au evoluat echipele:

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Cristea, Planic, Morais – Pintilii (Moruţan ’18, Coman ’46), Filip - Man, Hora, Tănase – Gnohere (Teixeira ’65). Antrenor: Mihai Teja

Sepsi: Niczuly - Moura, Diarrassouba, Jovanovic, Abud – Velev (Fulop ’64), Vaşvari – Nouvier (Mensah ’71), Flores, Ştefan (Hamed ’64) – Tandia. Antrenor: Eugen Neagoe

Clasamentul play-off-ului, după patru etape:

1. CFR Cluj (5-1) 37 puncte

2. FCSB (8-4) 34

3. CSU Craiova (4-3) 30

4. FC Viitorul (6-3) 26

5. Astra Giurgiu (1-8) 21

6. Sepsi (1-6) 20