​Manchester United a fost învinsă pentru a doua oară de Wolverhampton, după ce în urmă cu 17 zile aceeași echipă îi elimina pe "diavoli" în sferturile Cupei Angliei. De această dată meciul s-a jucat în Premier League (etapa 33), iar trupa lui Ole Gunnar Solkjaer a cedat din nou, cu același scor, 1-2.

HotNews.roFoto: Hotnews

Manchester United a condus cu 1-0, prin golul lui Scott McTominay (13'), aflat la prima sa reuşită în tricoul echipei de pe "Old Trafford". Doar 12 minute a durat avantajul oaspeților, Jota egalând pentru formația lui Espirito Santo.

În minutul 57, Manchester United a rămas în inferioritate numerică, după ce Young a încasat două cartonașe galbene în decurs de 5 minute. Lovitura de grație a venit în minutul 77, când Smalling a înscris în propria poartă. S-a terminat 2-1 pentru Wolves, iar Manchester United rămâne pe locul 5 în clasament.

Echipa lui Solkjaer este la egalitate de puncte cu Tottenham (are un meci mai puțin disputat), aflată pe locul patru, ultimul care asigură prezența în ediția viitoare a Champions League. Manchester United poate pica însă pe locul șase, dacă Chelsea o învinge miercuri pe Brighton.

Rezumatul meciului Wolves vs Manchester United.

S-au jucat marți:

Watford - Fulham 4-1

Wolves - Manchester Utd 2-1

Vor avea loc miercuri (de la ora 21:45):

Chelsea - Brighton

Manchester City - Cardiff

Tottenham - Crystal Palace

Clasament:

1. Liverpool 32 jocuri 79 puncte

2. Manchester City 31 j 77

3. Arsenal 31 j 63

4. Tottenham 31 j 61

5. Manchester Utd 32 j 61

6. Chelsea 31 j 60

7. Wolves 32 j 47 etc.