Starul argentinian Lionel Messi, autor al unei triple în victoria Barcelonei cu Betis (4-1) duminică în La Liga, s-a alăturat lotului albiceleste luni la Madrid, pentru amicalele cu Venezuela şi Maroc, transmite Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit unor imagini difuzate de selecţionata sud-americană pe Twitter, Messi a sosit luni după-amiază la hotelul unde sunt cazaţi coechipierii săi, la nord de capitala Madrid.

La începutul acestei luni, cvintuplul deţinător al Balonului de Aur anunţa că va reveni la naţionala Argentinei după opt luni de absenţă pentru amicalele cu Venezuela (22 martie, la Madrid) şi Maroc (26 martie, la Tanger).

Ultima selecţie a lui Messi (31 ani) la naţionala albiceleste a fost în optimile de finală ale CM 2018 din Rusia, meci pierdut în faţa Franţei (3-4).

Argentina speră să poată conta pe Messi la Copa America 2019 din Brazilia (14 iunie - 7 iulie), prima competiţie oficială a Albiceleste după Cupa Mondială 2018 din Rusia. Cu naţionala sa, pentru care a marcat 65 de goluri, Messi nu a câştigat niciun trofeu major, pierzând cele trei finale importante disputate la CM 2014, Copa America 2015 şi 2016.