A luat titlul cu formația din Gruia, iar apoi a zburat către alte zări, semnând cu Guizhou Zhicheng. Dan Petrescu este foarte aproape să facă drumul înapoi, sursele Digisport anuntând iminenta întoarcere a "Bursucului" la CFR Cluj.

Dan PetrescuFoto: cfr1907.ro

După ce a câștigat titlul de campion al României cu CFR, Dan Petrescu a luat calea Chinei. La doar câteva luni de zile distanță, fostul internațional român este cu bagajul făcut, destinația fiind Cluj-Napoca.

Oficialii grupării din Gruia au reușit să scape de "povara" Antonio Conceicao (antrenor dat afară atunci când echipa se afla pe primul loc în Liga 1), iar negocierile cu "SuperDan" au dat rezultate. Singura problemă acum este rezilierea înțelegerii dintre Petrescu și Guizhou Zhicheng.

Conform Digisport, Dan Petrescu va fi pe banca tehnică a celor de la CFR Cluj cu ocazia primului meci din play-off. În acest moment, campioana României se află pe locul întâi cu 51 de puncte, gruparea din Gruia fiind urmată de FCSB, 48 de puncte, și CSU Craiova, cu 45 de puncte.

În ultima etapa din sezonul regulat, CFR Cluj se va duela cu Sepsi.