Formaţia FCSB a remizat, luni seară, în deplasare, scor 0-0, cu echipa Concordia Chiajna, în ultimul meci al etapei a 24-a a Ligii I. În urma acestui rezultat, FCSB rămâne pe poziția a treia a clasamentului, în timp ce Concordia urca pe locul al 13-lea.

HotNews.roFoto: Hotnews

FCSB se află la a doua remiza consecutivă în deplasare, după ce în etapa a 22-a a terminat la egalitate cu Dunărea Călărași, scor 1-1.

Au evoluat echipele:

Concordia Chiajna: Caparco – Joao Diogo, Marc, Cadamuro, A. Radu – Gorobsov, Ropotan – Grădinaru, Bawab (Albu ’82), Nivaldo (Iloki ’60) – M. Alexe. Antrenor: Adrian Falub

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Planic, Filip, Morais – Pintilii (Nedelcu ’70), Matei (Moruţan ’46) - Man, Tănase, Coman – Gnohere (Hora ’66). Antrenor: Mihai Teja

Cartonaşe galbene: Joao Diogo ’15, Ropotan ’38, Marc ’64, Caparco ‘75, Cadamuro '90+1

Arbitri: Adrian Cojocaru - Valentin Avram, Marius Marchidanu - George Rădulescu

Observatori: Nicolae Marodin, Mircea Călin

Concordia Chiajna a anunţat că donează banii obţinuţi din vânzarea biletelor pentru meciul cu FCSB unei fetiţe în vârstă de trei ani şi trei luni care suferă de cancer. Donaţii pentru Anastasia pot fi făcute în contul în lei RO74BTRL04601201967888XX deschis la Banca Transilvania, pe numele Daniel Hancianu, tatăl fetiţei, scrie News.ro.

Clasament Liga 1, după 24 de etape: