Aeronava care îl transporta pe Emiliano Sala de la Nantes la Cardiff a fost găsită la 63 de metri sub apă, în Canalul Mânecii. Un cadavru a putut fi văzut în epavă, fără a se putea preciza momentan despre cine este vorba. O fotografie emoționantă a fost postată pe Facebook de sora lui Emiliano, Romina. Este vorba despre Nala, câinele familiei, cel care încă îl așteaptă în dreptul ușii pe fotbalistul dispărut pe 21 ianuarie.

HotNews.roFoto: Hotnews

"În mod tragic, un ocupant este vizibil în epavă, pe imaginile video transmise de ROV (Remotely Operated Vehicle, submarin telecomandat). AAIB ia în considerare paşii următori, consultându-se cu familiile pilotului şi pasagerului şi cu poliţia", a anunţat luni AAIB, într-un comunicat.

Epava avionului în care se aflau pilotul David Ibbotson şi fotbalistul Emiliano Sala este într-o stare bună, pe fundul mării, la o adâncime de 63 de metri, a declarat, luni, David Mearns, conducătorul echipei private de căutare.

"Am localizat epava avionului pe fundul mării la o adâncime de 63 de metri în primele ore de căutare (n.r. - duminică). Ei (n.r. - anchetatorii AAIB) au folosit vehiculul lor telecomandat, un submarin prevăzut cu camere şi lumini şi au confirmat că avionul era într-o stare bună. Au văzut numărul de înmatriculare (n.r. - N264DB) şi, în mod surprinzăor, mare parte din avion este acolo. Ne aşteptam să-l găsim împrăştiat pe o suprafaţă mare. E rupt, dar mare parte din el e acolo", a declarat Mearns pentru BBC, adăugând că este posibil să fie găsite corpurile celor două persoane.

Emiliano Sala, 28 de ani, și pilotul David Ibbotson, 59 de ani, au dispărut cu avionul deasupra Canalului Mânecii în data de 21 ianuarie.

S-ar putea să te intereseze și:

VIDEO FOTO Prima imagine cu aeronava în care se afla fotbalistul Emiliano Sala - Anchetatorii au găsit un cadavru

Postarea făcută de Romina Sala: