Juventus a plecat cu toate punctele de pe Stadio Olimpico, deși a fost condusă cu 1-0 de Lazio (etapa a XXI-a din Serie A). Cristiano Ronaldo a adus victoria pentru "Bătrâna Doamnă", cu un gol înscris din penalty în minutul 88.

HotNews.roFoto: Hotnews

În prima repriză, formația pregătită de Massimiliamo Allegri nu a avut niciun șut spre poartă și a fost dominată copios de Lazio, la care fundaşul român Ştefan Radu a fost integralist. Gazdele au deschis scorul în minutul 59, după autogolul lui Emre Can. Juventus a egalat prin Joao Cancelo (74'), care a înscris la doar patru minute de la intrarea pe teren.

Golul victoriei a venit în minutul 88, grație unei lovituri de la 11 metri transformate de Cristiano Ronaldo. A fost al 15-lea gol reușit de portughez în actualul sezon din Serie A. Juventus rămâne astfel neînvinsă în actuala ediție de campionat, având 19 victorii și două rezultate de egalitate.

Juventus este lider în Serie A, cu 11 puncte avans față de Napoli, ocupanta poziției secunde. Lazio se găsește pe locul opt în clasament, cu 32 de puncte.

Rezumatul meciului Lazio vs Juventus.

Rezultatele înregistrate în etapa a XXI-a din Serie A:

Lazio - Juventus 1-2

Torino - Inter 1-0

Atalanta - AS Roma 3-3

Bologna - Frosinone 0-4

Parma - Spal 2-3

Chievo - Fiorentina 3-4

AC Milan - Napoli 0-0

Sampdoria - Udinese 4-0

Sassuolo - Cagliari 3-0

Se va disputa luni:

21:30 Empoli - Genoa

Clasament:

1. Juventus 59 puncte

2. Napoli 48

3. Inter 40

4. AC Milan 35

5. AS Roma 34

6. Sampdoria 33 etc.