​Antrenamentul echipei FC Nantes de joi, primul de la dispariţia lui Emiliano Sala, va fi deschis publicului pentru un moment de comuniune, a anunţat, miercuri, clubul lui Ciprian Tătăruşanu, potrivit News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Familia FC Nantes este unită mai mult ca niciodată. De aceea, antrenamentul de joi va fi deschis publicului (în limita a 300 de persoane)", a anunţat clubul francez, care a precizat că şedinţa de pregătire va începe la ora locală 16:00 (ora 17:00 - ora României).

FC Nantes a instalat la centrul de antrenament un panou mare cu chipul lui Sala, pentru a permite fanilor să "se reculeagă, să depună flori şi să aprindă lumânări".

Avionul privat de mici dimensiuni, de tip Piper Malibu, în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala, a fost dat dispărut, luni seară, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat sâmbătă, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

S-ar putea să te mai intereseze și:

Nu mai sunt speranţe ca fotbalistul Sala să fie în viaţă, afirmă un responsabil al operaţiunilor de căutare

Ultimele mesaje ale lui Sala înainte ca aeronava să dispară de pe radar: Sunt într-un avion care pare să se facă bucățele. Mi se face frică

Avionul în care se afla Emiliano Sala a fost dat dispărut; Fotbalistul fusese transferat recent de la Nantes la Cardiff pentru 17 milioane de euro