​Manchester United a anunțat, miercuri, pe site-ul oficial, că Ole Gunnar Solsjkaer va fi antrenorul interimar al echipei până la sfârșitul sezonului 2018-2019.

HotNews.roFoto: Hotnews

În perioada petrecută ca jucător la Manchester United (1996-2007), norvegianul a înscris 126 de goluri în 366 de apariții.

În cariera de antrenor, Solskjaer a antrenat echipa de rezerve a clubului Manchester United (2008-2011), iar din 2011 acesta a fost antrenorul echipei norvegiene FK Molde.

"Manchester United este în inima mea și este extraordinar să mă întorc aici în acest rol. D-abia aștept să lucrez cu echipa foarte talentată pe care o avem, staff-ul și cu toată lumea de la club", a declarat Solskjaer.

Solsjkaer va prelua conducerea echipei "cu efect imediat" și va rămâne în poziție până în momentul în care clubul va găsi un înlocuitor permanent. Antrenorul va fi ajutat de Mike Phelan, Michael Carrick și Kierran McKenna.

Marți, conducerea clubului Manchester United a anunțat despărțirea de antrenorul Jose Mourinho.

Jurnaliștii britanici au întocmit rapid și o listă scurtă cu posibilii înlocuitori pe termen lung pentru Mourinho: Zinedine Zidane, Antonio Conte și Bruno Genesio (tehnicianul celor de la Lyon).

S-ar putea să te mai intereseze și:

El să fie? Manchester United îl anunță interimar pe Ole Gunnar Solskjaer, după care șterge postarea