Printr-un comunicat remis după verdictul Curții, Florin Talpan a ținut să-i asigure pe fanii Stelei că bucuria lui Gigi Becali este inutilă, anunțând că decizia de azi a magistraților statuează că marca Steaua București rămâne în Ghencea. Recunoaște însă că apelul FCSB a fost admis în parte și că procesul dintre cele două entități va continua, potrivit GSP.ro.

Colonelul Talpana intre suporteriFoto: Hotnews

"Marca Steaua/Steaua Bucureşti rămâne la noi acasă. La clubul Steaua. Aşa au decis azi judecătorii Curţii de Apel Bucureşti: ”Respinge pentru autoritate de lucru judecat cererea de anulare pentru rea-credinţă a mărcii naţionale STEAUA BUCUREŞTI nr. 72827, cererea de decădere a aceleiaşi mărci şi cererea de anulare a mărcii naţionale STEAUA BUCUREŞTI nr. 130904.” .... Aşa cum am citat mai sus din pronunţarea Curţii de Apel, solicitarea avocatilor FCSB a fost respinsă. Este adevarat că apelul a fost admis în parte. Dar atât timp cât marca Steaua rămâne acasă la Clubul Sportiv Al Armatei Steaua, nu are importanţă. Este adevarat că procesul nu s-a încheiat, doar un meci a fost jucat, şi eu cred că am caştigat .”, a declarat Talpan, potrivit GSP.ro.

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, susține că este doar o chestiune de timp până când gruparea patronată de el își va recâștiga numele de Steaua. Omul de afaceri a precizat că judecătorii de la Curtea de Apel au admis azi cererea roș-albaștrilor, care ceruse ca CSA Steaua să fie decăzută din drepturile asupra mărcii şi anularea acesteia.

"Am câștigat procesul cu Talpan și cu CSA, la Curtea de Apel București. Noi pierdusem la Tribunalul București, iar Curtea de Apel admite apelul, respinge toate cererile CSA ca neadmisibile și dă termen pe 23 ianuarie 2019 pentru judecare...", a declarat becali, potrivit DigiSport.ro