Î​n jurul morţii fotbalistului Daniel Correa s-a creat o adevărată reţea. Al şaptelea suspect că a participat indirect la crima împotriva fotbalistului a fost arestat. Noi detalii au fost dezvăluite în Globoesporte, ziarul care a devenit principala sursă de informaţii pentru media din toată lumea.

HotNews.roFoto: Hotnews

Presa din Brazilia continuă să vină cu dovezi potrivit cărora crima a fost premeditată şi nicidecum nu ar fi fost "opera" unui om gelos, care tocmai descoperise că soţia lui avea o aventură cu jucătorul impresariat de Edison Brites.

Agentul de jucători a încercat să pară că a fost forţat să apere onoarea familiei sale, după ce fotbalistul pe care îl reprezenta ar fi încercat să îi violeze soţia.

Ulterior s-a descoperit că soţia lui Brittes şi Daniel Correa aveau o relaţie, iar multe alte persoane au fost implicate, direct şi indirect, la crimă. Conform sursei citate, a apărut un martor care a dezvăluit că jucătorul a fost bătut în casa soţilor Brittes, şi Edison Brittes, principalul suspect, a ordonat, de faţă cu toţi, să fie şterse toate petele de sânge. Mai mult, el le-ar fi spus apropiaţilor să şteargă orice indiciu că fotbalistul a fost prezent în casă în acea seară.

CITEȘTE CONTINUAREA PE DIGISPORT