CSU Craiova a anunţat că starea de sănătate a jucătorului Valentin Mihăilă, care a fost dus cu ambulanţa la spital în timpul meciului cu CSM Politehnica Iaşi, este stabilă, conform News.ro.

Valentin Mihaila, lovit de Laurentiu RusFoto: Captura Digi sport

“Starea de sănătate a lui Valentin Mihăilă este stabilă. Fotbalistul nostru se află în aceste momente la spital pentru investigaţii suplimentare”, a precizat gruparea craioveană pe pagina oficială de Facebook.

Valentin Mihăilă a fost scos cu ambulanţa de pe teren, vineri seară, la meciul din deplasare cu Politehnica Iaşi, după ce a fost faultat foarte dur de Laurenţiu Rus.

În minutul 10 al partidei de la Iaşi, Laurenţiu Rus l-a lovit la gât pe Mihăilă, care s-a prăbuşit aparent inconştient. Rus a fost eliminat imediat.

Mihăilă a rămas întins pe gazon în aşteptarea ambulanţei care fusese chemată de la marginea terenului. Cel mai îngrijorat după accidentare a părut Ivan Martic, care s-a pus în genunchi şi a început să se roage.

“Am înţeles că Vali este OK. Ne-am speriat toţi. Ce am văzut pe teren acolo nu vreau să mai văd în viaţa mea”, a spus Mitriţă, colegul lui Mihăilă, la Digi Sport.

Valentin Mihăilă a fost scos de pe teren cu ambulanţa, după ce gâtul i-a fost imobilizat. O altă ambulanţă a venit după câteva minute la stadion şi spre finalul primei reprize jucătorul a fost dus la spital.

Formaţia CSU Craiova a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 3-0, echipa Politehnica Iaşi, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I, în care gazdele au jucat în inferioritate numerică aproape de la început.

Golurile au fost marcate de Mateiu ’47, Mitriţă ’53 şi Koljic ’62.