​Borussia Dortmund a "demolat" apărarea lui Simeone și s-a impus cu 4-0 pe teren propriu împotriva lui Atletico. Nemții continuă forma excelentă din acest debut de sezon, reușesc al șaselea meci cu cel puțin patru goluri marcate în ultimele șapte partide disputate (Monaco este singura care a reușit să primească trei goluri) și văd deja primăvara europeană.

HotNews.roFoto: Hotnews

Borussia a deschis balul în prima repriză, după ce șutul deviat al lui Axel Witsel a intrat în poarta apărată de Jan Oblak. Repriza a doua a fost una de vis pentru galben-negrii. După ce au știut cum să sufere în apărare în primele 20 de minute ale părții secunde, perioadă în care Saul a expediat trei șuturi spre poarta lui Burki, dintre care unul a lovit bara, jucătorii lui Favre s-au dezlănțuit și au mai marcat de trei ori.

Faptul că toate golurile din repriza secundă au fost marcate de rezerve poate părea o întâmplare sau doar o inspirație de moment a elvețianului de pe banca tehnică a lui Dortmund, însă statistica arată altceva. În cele 12 partide disputate de nemți în acest sezon, oamenii introduși de Lucien Favre au marcat nu mai puțin de 16 goluri. Astfel, Raphael Guerreiro (intrat pe teren în minutul 63) a dus scorul la 2-0 în minutul 73, Jadon Sancho (introdus în minutul 79) a marcat în minutul 83, iar Guerreiro a mai înscris o dată în minutul 89 pentru a concretiza cea mai categorică înfrângere a lui Diego Simeone pe banca lui Atletico Madrid.

Grupa A:

Club Brugge - AS Monaco 1-1 (Wesley 39' / Sylla 31')

Borussia Dortmund- Atletico Madrid 4-0 (Witsel 38', Guerreiro 73', 89', Sancho 83')

Clasament:

1. Borussia Dortmund (8-0) 9 puncte

2. Atletico Madrid (5-5) 6

3. Club Brugge (2-5) 1

4. AS Monaco (2-6) 1

Vezi aici rezumatul partidei dintre Borussia Dortmund și Atletico Madrid.

S-ar putea să te mai intereseze:

Rezultatele înregistrate marți în Champions League.

Rezultatele înregistrate miercuri în Champions League.