Atacantul francez Karim Benzema a marcat, marţi, golul de 1-0 pentru Real Madrid, în meciul cu Viktoria Plzen din Liga Campionilor şi l-a întrecut pe olandezul Ruud Van Nisterlooy la numărul de reuşite în cea mai importantă competiţie europeană pentru cluburi, informează lequipe.fr.

Karim Benzema, decisiv pentru Real MadridFoto: realmadrid.com

Golul de marţi este cel cu numărul 57 al lui Benzema în Liga Campionilor. Ruud Van Nisterlooy a înscris de 56 de ori.

Astfel, atacatul Realului, în vârstă de 30 de ani, ocupă locul 4 în clasamentul "all time" al marcatorilor din Liga Campionilor. Cristiano Ronaldo (cu 120 de reuşite), Lionel Messi (105) şi Raul (71) sunt pe podium, la acest capitol.

Benzema a marcat în minutul 11, primul său gol în această ediţie, potrivit News.ro.

Marți au avut loc primele partide ale etapei a treia din grupele Champions League. Juventus Torino a obținut trei puncte în deplasarea de pe Old Trafford, într-un meci în care Dybala a fost singurul marcator și Cristiano Ronaldo nu a strălucit. Real Madrid a învins la limită Viktoria Plzen (2-1), în timp ce Bayern Munchen a câștigat cu 2-0 în deplasarea de la Atena, marcând ambele goluri într-un interval de două minute. Cel mai spectaculos meci al serii a avut loc între Hoffenheim și Olympique Lyon, gazdele egalând în minutul 90+2, scor 3-3.