​​Reprezentativa Spaniei a câștigat, cu scorul de 4-1, partida amicală disputată joi, la Cardiff, împotriva selecționatei Țării Galilor. Eroul partidei a fost Paco Alcacer, jucătorul Borussiei Dortmund, care a reușit o "dublă" în minutele 8 și 29.

HotNews.roFoto: Hotnews

Paco Alcacer continuă astfel forma excelentă prin care trece, după ce a marcat de șase ori în tricoul Borussiei Dortmund în campionat (intrând de trei ori ca rezervă și adunând în total 87 de minute de joc).

În vară, fotbalistul de 25 de ani a fost împrumutat de Barcelona la Dortmund, pentru un sezon, cu opţiune de cumpărare de către germani la finalul perioadei, pentru 30 de milioane de euro, aceeaşi sumă cu care a fost cumpărat de catalani de la Valencia, în 2016. Iar Borussia Dortmund a anunţat că va activa această clauză.

Marca scrie că această cedare a fost greu de înţeles în vară, în condiţiile în care Alcacer era o opţiune de rezervă pentru Luis Suarez. Acum, cedarea jucătorului a devenit chiar inexplicabilă, o eroare pe care evoluţiile jucătorului o pot face "istorică", informează News.ro.

Celelalte goluri ale spaniolilor au fost marcate de Sergios Ramos (19') și Marc Bartra (74'), în timp ce Vokes a marcat golul de onoare pentru galezi în minutul 89.

Vezi aici rezumatul partidei dintre Țara Galilor și Spania: