Borussia Dortmund a câștigat partida disputată, miercuri seară, pe teren propriu, împotriva celor de la AS Monaco, scor 3-0. Nemții au obținut punctajul maxim în Champions League până în acest moment și confirmă forma bună din campionatul Germaniei, unde se află pe primul loc. De cealaltă parte, AS Monaco are un început de sezon dezastruos: două înfrângeri în UCL și locul 18 în Ligue 1, ultima victorie înregistrând-o pe 11 august, în prima etapă din campionatul Franței, împotriva echipei lui Ciprian Tătărușanu, Nantes.

HotNews.roFoto: Hotnews

Monegascii au început mai bine partida și au avut ocaziile importante în prima repriză, însă nu au reușit să țină ritmul pe toată durata meciului.

Intrat la pauză, Jacob-Bruun Larsen, danez în vârstă de 20 de ani, a deschis scorul pentru Dortmund, ajungând la trei meciuri consecutive cu gol marcat. În minutul 69, Paco Alcacer a ratat un penalti obținut de Marco Reus, trimițând puternic în bara transversală. Ibericul și-a luat revanșa doar trei minute mai târziu, majorând scorul la 2-0. În minutele de prelungiri, Marco Reus s-a alăturat pe lista marcatorilor, marcând din pasa lui Larsen.

Echipa lui Lucien Favre are un debut foarte bun de sezon, cu nouă victorii (una în prelungiri, în Cupa Germaniei, împotriva lui Furth) și două egaluri. Borussia se află printre puținele echipe din Europa care încă nu a pierdut în acest sezon.

Grupa A:

Atletico Madrid - Club Brugge 3-1 (Griezmann 28', 67', Koke 90+4' / Groeneveld 39')

Borussia Dortmund - AS Monaco 3-0 (Larsen 51', Alcacer 72', Reus 90+2')

Clasament:

1. Borussia Dortmund 2 meciuri (4-0) 6 puncte

2. Atletico Madrid 2 (5-2) 6

3. Club Brugge 2 (1-4) 0

4. AS Monaco 2 (1-5) 0

Rezumatul partidei dintre Borussia Dortmund și AS Monaco.

Rezultatele înregistrate miercuri în Champions League.