Abdelhak Nouri (Ajax Amsterdam), care a fost în comă mai mult de un an de zile după un atac de cord suferit în timpul unui meci amical, se află într-o stare stabilă, a anunţat familia mijlocaşului, citată de postul NOS, potrivit L'Equipe.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Starea lui neurologică este mai bună decât în urmă cu câteva luni. Din punct de vedere fizic este foarte greu, el nu-şi mişcă deloc corpul, doar capul. Este mereu cineva cu el, pentru că trebuie spălat şi pus în scaunul rulant", a declarat fratele jucătorului, Abderrahim Nouri.

"Starea lui este stabilă și Abdelhak se prezintă mai bine. El este mai calm. Ne recunoaşte şi poate comunica cu noi", a spus, la rândul său, tatăl jucătorului lui Ajax.

În urmă cu mai mult de un an de zile, pe 8 iulie 2017, la un meci amical dintre Ajax Amsterdam și Werder Bremen, Abdelhak Nouri, în vârstă de 20 de ani, s-a prăbușit pe teren, suferind de un atac de cord.

Nouri a rămas cu leziuni cerebrale grave şi permanente. Olandezul de origine marocană a fost format de Ajax Amsterdam și a jucat pentru prima echipă a lăncierilor în 15 meciuri oficiale, marcând un gol.