Cristiano Ronaldo a fost transferat de la Real Madrid la Juventus, semnând un contract cu campioana Italiei, valabil patru sezoane, pentru un salariu anual de 30 de milioane de euro net. As.com notează că atacantul portughez nu a devenit cel mai bine plătit fotbalist din lume, în ciuda înţelegerii lucrative încheiate, transmite News.ro.

Cristiano Ronaldo, la JuventusFoto: juventus.com

El este al treilea jucător în clasamentul veniturilor, după argentinianul Leo Messi, care primeşte 40 de milioane de euro pe an de la FC Barcelona, şi după brazilianul Neymar, cu 36 de milioane de euro salariu de la PSG.

La Real Madrid, Ronaldo avea înainte de a pleca în Italia un salariu de 21 de milioane de euro.

Potrivit As.com, în Top 10 salarii mai sunt brazilianul Oscar, cu 24 de miloane de euro de la Shanghai SIPG, chilianul Alexis Sanchez, cu 23 de milioane de la Manchester United, francezul Antoine Griezmann, care încasează 23 de milioane de euro în noul contract semnat cu Atletico Madrid, germanul Mesut Ozil, cu 23 de milioane de euro de la Arsenal, argentinianul Ezequiel Lavezzi, cu 22 de miloane de euro de la Hebei Fortune (China), brazilianul Hulk, cu 20 de milioane de la Shanghai SIPG şi francezul Kylian Mbappe de la PSG, cu 18 milioane de euro.