Atacantul portughez Cristiano Ronaldo îşi caută casă la Torino, anunţă presa spaniolă, subliniind că acest lucru arată faptul că jucătorul este foarte decis să plece de la Real Madrid la Juventus, potrivit news.ro.

Cristiano RonaldoFoto: fifa/ getty

Marca scris că Ronaldo i-a delegat pe colaboratorii săi să caute casă la Torino încă de acum două săptămâni, când jucătorul se afla la Cupa Mondială.

Cristiano Ronaldo a început căutările de mai multă vreme deoarece consideră că este foarte greu să găseşti o casă foarte bună la Torino, unde nu este aceeaşi climă ca la Madrid şi nu există atât de multe zone rezidenţiale.

Marca a anunţat luni că gruparea Juventus este dispusă să plătească suma de 120 de milioane clubului Real Madrid pentru transferul atacantului portughez Cristiano Ronaldo.

Italienii îi oferă jucătorului de 33 de ani un salariu anual de 30 de milioane de euro, în cadrul unui contract valabil până în 2022. Suma este cu cinci milioane mai mult decât i-a propus Real portughezului pentru prelungire, iar durata mai lungă cu un an decât înţelegerea pe care o are el la Madrid. Pentru a-i face loc în echipa lui Massimiliano Allegri, Juventus îl va vinde pe atacantul argentinian Gonzalo Higuain.

Ronaldo are o clauză de reziliere a contractului cu Real în valoare de un miliard de euro, dar aceasta este negociabilă, a precizat sursa citată, care a mai scris că jucătorul vrea să părăsească Madridul din cauza unui conflict cu preşedintele Florentino Perez.

Cristiano Ronaldo este la Real Madrid din vara anului 2009, după ce a mai jucat la Sporting Lisabona şi Manchester United.