Atacantul echipei Liverpool, Mohamed Salah, va începe marţi un tratament în Spania pentru accidentarea a umăr suferită la finala Ligii Campionilor cu Real Madrid, potrivit news.ro.

Mohamed Salah, accidentat in finala Champions LeagueFoto: liverpoolfc.com

Salah va fi însoţit de staf-ul medical al echipei Liverpool, iar medicul naţionalei egipetene şi preşedintelui forului i se vor alătura miercuri.

Mohamed Salah va fi apt pentru Cupa Mondială şi urmează să fie pe lista celor 23 de jucători ai Egiptului, în lotul din 4 iunie.

Salah a suferit o accidentare la "ligamentele articulaţiei umărului", a anunţat federaţia egipteană. Perioada de indisponibilitate ar fi de doar două săptămâni.

În minutul 26 al finalei Champions League, Ramos l-a doborât pe Salah şi apoi a căzut pe umărul egipteanului. Atacantul lui Liverpool a strâns din dinți și a încercat să continue partida, însă în minutul 31 a izbucnit în lacrimi, iar Klopp a fost nevoit să îl înlocuiască. Lallana a fost cel care a intrat în locul lui Salah.

În toate competițiile din acest sezon, Salah a înscris 44 de goluri pentru Liverpool și a dat 16 pase decisive. În Champions League, egipteanul a reușise să înscrie de 10 ori pentru "cormorani".

"Ce s-a întâmplat cu Salah e trist. Nu vrei niciodată ca fotbalist să vezi că se accidentează cineva, fie şi adversar. Ne-am prins de braţ unul pe altul şi după aceea nu a mai fost nimic de făcut. Am căzut, dar eu nu am nicio vină. Cei care se plâng că aş fi vrut să îl accidentez pe Mo nu au nicio treabă cu fotbalul, nu au jucat niciodată, astfel încât să înţeleagă", a spus Ramos după finala Ligii Campionilor, potrivit Digi Sport.