​Bayern Munchen a fost învinsă din nou pe teren propriu de Real Madrid, cu același scor (2-1) cu care a pierdut și în sezonul trecut, în sferturi. Bavarezii au punctat după 28 de minute de joc, însă echipa lui Zidane a restabilit egalitatea înainte de pauză. Asensio a decis învingătoarea în repriză secundă, profitând de o gafă imensă a lui Rafinha. Astfel, Real Madrid a devenit favorită la calificarea în finala Champions League, competiție pe care a câștigat-o în ultimii doi ani.

Real Madrid, invingatoare la MunchenFoto: realmadrid.com

Fundașul brazilian Marcelo (44') și Marco Asensio (57') au înscris golurile "galacticilor", în timp ce pentru campioana Germaniei a punctat Joshua Kimmich, în minutul 28.

A fost victoria cu numărul 150 pentru Real Madrid în cea mai importantă competiție intercluburi de pe "Bătrânul Continent". Echipa lui Zinedine Zidane e prima care atinge această bornă.

Rezumatul partidei Bayern Munchen vs Real Madrid.

Echipele:

Bayern Munchen: Ulreich - Kimmich, Hummels, Boateng (Sule ’34), Rafinha – Martinez (Tolisso ’75) – Robben (Alcantara ‘8), Müller, James, Ribéry - Lewandowski. Antrenor: Jupp Heynckes.

Real Madrid: Navas – Carvajal (Benzema ’67), Sergio Ramos, Varane, Marcelo – Casemiro (Kovacic ’83), Kroos, Modric - Lucas, Ronaldo, Isco (Asensio ’46). Antrenor: Zinedine Zidane.

Partida retur a semifinalei este programată la 1 mai, la Madrid.

În sferturile ediției de anul trecut a Champions League, Real Madrid s-a impus cu 2-1 la Munchen, iar pe "Santiago Bernabeu" a câștigat cu 4-2 (după prelungiri), obținând calificarea în semifinale.