Tehnicianul Claudiu Niculescu a declarat, vineri seară, că se consideră principalul vinovat pentru rezultatele slabe ale echipei FC Voluntari din ultima perioadă, subliniind că ia în calcul şi posibilitatea de a fi demis, scrie news.ro.

Claudiu NiculescuFoto: Agerpres

"Nu e o întâmplare ce s-a întâmplat azi. Am făcut atâtea cadouri. Au fost greşeli mari, care ne-au costat. Practic, la multe acţiuni, le-am dat lor mingea. urmează două meciuri extrem de importante, cu Chiajna şi Juventus, meciuri ce trebuie câştigate. Arătăm jalnic în multe momente ale meciurilor. Este a doua umilinţă pe care o trăiesc în cele două luni de zile de când a început campionatul. La pauză trebuia să fac vreo 7-8 schimbări, trebuia să forţăm în atac, dar am început doar cu un gol. Eu sunt principalul vinovat şi cred că aş putea fi demis. O să am o discuţie cu conducerea clubului, dacă se consideră că e o problemă, oricum le mulţumesc că mi-au dat şansa asta", a declarat Niculescu la Digisport.

Echipa Dinamo a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 4-2 (3-0), formaţia FC Voluntari, într-un meci contând pentru etapa a cincea a play-out-ului Ligii I.

au fost marcate de Daniel Popa '22, '46, Balaur '32 (autogol) şi Katsikas '39 pentru Dinamo, respectiv Voicu '76 şi Balaur '84 pentru FC Voluntari.