”Lucrurile mari ajung la un sfârșit și e timpul să merg mai departe”, este postarea prin care Zlatan Ibrahimovic anunță finalul înțelegii cu Manchester United. În vârstă de 36 de ani, suedezul devine liber de contract, iar în vară poate semna cu orice echipă.

Zlatan IbrahimovicFoto: manutd.com

"Lucrurile mari ajung la un sfârşit şi e timpul să merg mai departe, după doi ani fantastici la Manchester United. Îi mulţumesc clubului, le mulţumesc fanilorm celor din echipă, antrenorului şi tuturor celor care au împărţit cu mine această parte a istoriei mele" - Zlatan Ibrahimovic pe Twitter.

În 53 de meciuri, Zlatan a înscris de 29 de ori pentru formația de pe ”Old Trafford”. A fost însă o perioadă grea pentru suedez la United, acesta fiind măcinat de multe accidentări.

Jurnaliștii de la The Guardian vorbesc despre o plecare a lui Zlatan peste ocean, acesta fiind dorit în MLS, la LA Galaxy - echipă pentru care a jucat în trecut si David Beckham.

De-a lungul unei cariere strălucitoare, Ibra a evolua la echipele: Malmo, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan şi Paris Saint-Germain (în afara de United).