CS Universitatea Craiova si Devis Mangia au ajuns la o intelegere pentru prelungirea contractului acestuia pana in iunie 2021, a anuntat, vineri, site-ul oficial al gruparii craiovene, citat de News.ro.

Devis Mangia (stanga)Foto: ucv1948.ro

"Clubul Universitatea Craiova are deplina incredere in munca depusa de antrenorul italian si cu totii, inclusiv suporterii, suntem convinsi ca Mangia este omul care ne va aduce trofeele atat de dorite, in viitorul apropiat. Ii multumim domnului Mangia atat pentru munca depusa cat si pentru seriozitatea si profesionalismul aratate, calitati care au facut din el unul dintre cei mai respectati straini care au lucrat vreodata in campionatul romanesc", se arata pe site-ul citat.

Devis Mangia s-a declarat fericit de prelungirea contractului: "Sunt fericit ca am semnat prelungirea contractului. Am muncit inca de la inceput foarte bine cu patronul echipei, iar asta este foarte important pentru un antrenor. Avem un proiect bun la Universitatea si, intr-adevar, sa intalnesti atata seriozitate la un club si jucatori atat de valorosi si de sufletisti este un motiv de bucurie pentru orice antrenor".

Tehnicianul italian este antrenorul echipei oltene din vara. CSU Craiova ocupa locul 3 in Liga I, cu 40 de puncte, dupa 21 de etape. CFR Cluj este lider, cu 49 de puncte, urmata de FCSB, cu 44 de puncte.