Finantatorul FC Botosani, Valeriu Iftime, si Gigi Becali, de la FCSB, au declarat, joi, ca s-au inteles in privinta transferului lui Olimpiu Morutan la gruparea bucuresteana, potrivit news.ro.

"A fost un dialog cu Gigi Becali. Suntem intr-o zona in care putem face transferul. Mai urmeaza sa vorbesca Steaua cu jucatorul. Intr-un fel, ne-am inteles. Am vorbit cu Becali si am ajuns la o intelegere legata de suma de transfer. Sunt de acord cu ce imi da Steaua. Exista procente lasate. Ramane in vara la Botosani. Trebuie sa joace. Avem sume legate de unde joaca, unde ajunge FCSB, legate de nationala", a spus Iftime la Digi Sport.

Gigi Becali a confirmat ca a ajuns la o intelegere cu Iftime. "Daca domnul Iftime nu v-a spus suma, nu va asteptati sa v-o zic eu, inainte de a termina actele. Eu va spun 700.000 de euro. Dupa care, veti afla adevarul. Oferta i-am scris-o cu 700.000 de euro. Dupa care am mai discutat ceva, dar i-am spus ca nu va fi scris pe hartie, ca sa nu o folositi la alte cluburi. Domnul Iftime e un om serios. Eu m-am inteles cu Botosaniul. E inchisa. Am inteles ca baiatul are un impresar care o sa vedem ce vrea impresarul ala. Ce vrea, sa joace la Botosani pentru 1.000 de euro? Sau sa joace la Steaua pentru 8-10.000 de euro", a afirmat Becali, tot la Digi Sport.

Morutan este legitimat la FC Botosani din 2016.