CS U Craiova a fost invinsa, pe "San Siro", de catre AC Milan, scor 2-0. Oltenii au avut o prestatie onorabila in Italia, dar diferenta de valoare dintre cele doua echipe a fost vizibila. Pentru AC Milan, au inscris Bonaventura (9') si Cutrone (52'), iar oltenii raman cu ocazia uriasa a lui Mitrita din debutul partidei. Craiova nu reuseste sa se califice in play-off-ul Ligii Europa si isi incheie sezonul european.

HotNews.roFoto: Hotnews

Devis Mangia: "Nu am ce sa le reprosez baietilor"

"Nu este usor sa vii sa joci pe un astfel de stadion. Noi ne-am facut jocul, pacat ca am primit doua goluri dupa faze fixe. Am avut ocazii. Nu este usor sa joci in astfel de conditii. Nu am ce sa le reprosez baietilor", a spus Mangia pentru Mediaset Premium, potrivit News.ro.

Mangia a vorbit si despre Mitrita, care a ratat o ocazie foarte mare in prima repriza. "Imi pare rau pentru el, era demoralizat. Este tanar si va creste", a afirmat el.

Desfasurarea livescore a partidei:

Partida s-a incheiat. Scor final: AC Milan - CS U Craiova 2-0.

90+1 Meciul va fi prelungit cu trei minute.

85' Abia intrat pe teren, Barbut face o cursa frumoasa de aproape 40 de metri. Centrarea acestuia este respinsa cu ceva emotii de catre Donnaruma.

81' Niang iroseste o ocazie foarte mare de a inscrie. Calancea se opune la lovitura de cap din interiorul careului a jucatorului lui Milan.

INFO: Sunt peste 65.000 de spectatori pe San Siro.

75' Ritmul jocului a scazut. Milan controleaza jocul, fara sa isi mai creeze ocazii clare de gol.

68' Zlatinski executa peste poarta o lovitura libera de la aproximativ 22 de metri.

63' Gustavo executa bine o lovitura libera de la peste 25 de metri, dar portarul lui AC Milan respinge in corner.

61' Italienii controleaza startul celei de-a doua reprize, Craiova nu reuseste sa isi creeze ocazii importante de gol.

52' Gol AC Milan! Cutrone reia din trei metri o centrare provenita dintr-o lovitura libera. Milan - Craiova 2-0.

46' Incepe a doua repriza a meciului.

S-a incheiat prima repriza. AC Milan - CS U Craiova 1-0.

43' AC Milan iroseste o ocazie extrem de importanta. Suso a sutat de la aproximativ 20 de metri, Calancea a respins in fata sutul sau, iar Conti reia pe langa poarta.

33' Baluta reia cu capul din cativa metri o centrare din flancul drept al atacului. Mingea lovita de jucatorul roman trece pe langa poarta.

29' Milan este in controlul jocului, are mai mult timp in posesie balonul, iar oltenii incearca sa surprinda pe contratac.

22' Imediat vine replica italienilor. Rodriguez trage din interiorul careului, dar Calancea respinge in corner.

20' Mitrita are o ratare uriasa. Jucatorul Craiovei scapa singur cu Donnaruma, dar portarul celor de la AC Milan are o parada foarte buna si respinge sutul.

13' Craiova nu reuseste sa construiasca atacuri periculoase. Se joaca aproape in permanenta in jumatatea de teren a oltenilor.

9' Gol AC Milan! Calancea, portarul Craiovei, iese gresit la o lovitura de colt si respinge balonul, iar Bonaventura inscrie din interiorul careului. AC Milan - CS U Craiova 1-0

5' AC Milan inscrie, dar arbitrul anuleaza golul. Rodriguez preia mingea cu mana inainte de a-i pasa lui Kessie care a trimis mingea in plasa. Italienii raman periculosi in atac.

3' AC Milan incepe meciul in atac, incercand sa gaseasca culoare in defensiva Craiovei.

A inceput partida.

Dupa 1-0 in tur, AC Milan este mare favorita la calificare, insa Devis Mangia e increzator: "Nu vor juca banii, vom fi 11 la 11", a spus antrenorul oltenilor inaintea meciului de la Milano.

Echipele de start:

AC Milan: Donnarumma - Conti, Zapata, Musacchio, Rodriguez - Kessie, Bonaventura, Locatelli - Niang, Suso, Cutrone Rezerve: Storari, Calabria, Silva, Calhanoglu, Borini, Gomez, Montolivo

Antrenor: Vincenzo Montella

CS U Craiova: Calancea - Dimitrov, Spahija, Kelici, Ferreira - Rossi, Zlatinski, Bancu - Vagenin, Baluta, Mitrita Rezerve: Mitrovici, Briceag, Screciu, Mateiu, M.Roman, Barbut, Barthe

Antrenor: Devis Mangia

Arbitru: Nikola Popov / Asistenti: Georgi Todorov si Martin Venev / Rezerva: Stanislav Todorov (toti din Bulgaria)