Presedintele clubului Astra Giurgiu, Danut Coman, a declarat luni seara, dupa meciul cu FC Viitorul, scor 1-2, ca acest esec a scos-o definitiv din lupta pentru titlu pe echipa antrenata de Marius Sumudica. El a precizat ca in mod sigur dupa ce s-a intamplat se vor lua masuri, potrivit News.ro.

"O infrangere care ne-a scos definitiv din lupta pentru titlu. E greu de explicat felul cum s-a pierdut acest joc si nici nu as vrea sa vorbesc prea multe acum, la cald. Vreau sa stau sa reflectez bine la tot ce s-a intamplat in perioada asta, dupa care cu siguranta se vor lua niste masuri. Pentru public a fost un meci frumos, pentru noi, cei din conducerea Astrei, nu a fost un meci placut si nici rezultatul nu a fost pe masura asteptarilor noastre. Am avut ocazii foarte multe de a marca, pacat ca nu le-am fructificat. Nu poate Sumudica din tribune sau de pe banca sa bage mingea in poarta. Atunci cand se castiga un meci trebuie laudata intreaga echipa. Atunci cand pierdem un meci sau pierdem un obiectiv, asa cum s-a pierdut in aceasta seara, cu totii suntem de vina. S-a pierdut un obiectiv pe care il aveam, acela de a castiga un campionat", a spus Coman.

Gheorghe Hagi, patron si antrenor FC Viitorul: "Meciurile din play-off sunt grele. Noi am aratat tineretea pe care o avem, incepem extraordinar meciul, dar o echipa puternica cum e Astra vine peste tine.. Cu sansa am obtinut acest rezultat. Suntem fericiti de el, mergem in continuare... Cu sansa am obtinut un rezultat extraordinar pentru noi. Am avut tupeul sa joc cu trei jucatori de '98 in teren" (News.ro)

Formatia FC Viitorul a invins, luni seara, in deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Astra Giurgiu, in ultimul meci al etapei a treia a play-off-ului Ligii I, in care cele doua adversare au ratat trei penaltiuri, iar Cristian Sapunaru a inscris un autogol. Toate cele trei goluri si ratarile s-au inregistrat in prima repriza.