Formatia bulgara Ludogoret Razgrad, cu fundasul roman Cosmin Moti integralist, a fost aproape de o mare victorie pe ''Parc des Princes'', dar in cele din urma a terminat la egalitate cu Paris Saint-Germain, 2-2, marti seara, in ultima etapa din grupele Ligii Campionilor la fotbal, potrivitAgerpres.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Ludogoret a condus cu 1-0 si 2-1, dar argentinianul Angel Di Maria a adus un punct parizienilor in prelungirile partidei (90+2). Egalul ii este suficient, insa campioanei Bulgariei, pentru a continua in Europa League. Atacantul roman Claudiu Keseru a fost doar rezerva in meciul cu PSG.

In capul de afis al serii, Bayern Munchen a invins-o la limita pe Atletico Madrid, cu 1-0, prin golul marcat de polonezul Robert Lewandowski, din lovitura libera. Ibericii nu pierdusera niciun punct pana acum si au castigat grupa.

Dinamo Kiev, echipa eliminata din competitie, a reusit scorul serii, 6-0 cu Besiktas Istanbul, la capatul unui meci pe care oaspetii l-au incheiat in noua oameni. Printre autorii golurilor s-a numarat si atacantul brazilian Junior Moraes, fost la Gloria Bistrita.

Eroii zilei au fost spaniolul Lucas Perez si turcul Arda Turan, fiecare un un hat-trick. Lucas a pus umarul la victoria lui Arsenal la Basel, cu 4-1, fiind cel mai bun meci reusit de iberic de la transferul sau la ''tunari''. Arda Turan nu numai ca a marcat trei goluri pentru Barca, dar a pasat decisiv si la prima reusita a meciului, semnata de Leo Messi, in meciul cu Borussia Moenchengladbach.

Napoli, fara Vlad Chiriches in lot, s-a impus la Lisabona, 2-1 cu Benfica, dar ambele echipe s-au calificat in optimi.

FC Rostov a tinut-o in sah pe PSV, la Eindhoven, 0-0, si a obtinut astfel calificarea in saisprezecimile Europa League, chiar in dauna campioanei Olandei. Mijlocasul roman Andrei Prepelita a fost doar rezerva la oaspeti.

Manchester City a remizat cu Celtic pe teren propriu, 1-1, intr-un meci fara miza.

Echipe calificate in optimile Ligii Campionilor: Arsenal, PSG, Napoli, Benfica, FC Barcelona, Manchester City, Atletico Madrid, Bayern Munchen, AS Monaco, Bayer 04 Leverkusen, Borussia Dortmund, Real Madrid, Leicester City, Juventus Torino.

Echipe calificate in saisprezecimile Europa League: Ludogoret, Besiktas, Borussia Moenchengladbach, FC Rostov.