Ceea ce parea o utopie, reintoarcea lui Mircea Lucescu in fotbalul romanesc, poate avea sanse de reusita in viitorul (foarte) apropiat. Dupa ce a declarat in nenumarate randuri ca i-ar fi imposibil sa "se bata" cu copiii lui: Razvan, Rednic, Sabau sau Andone, "Il Luce" se gandeste tot mai serios sa-si incheie cariera, in fotbal, la Dinamo, club care l-a curtat permanent de cativa ani incoace.

"E posibil sa revin. Toti ne intoarcem de unde am plecat, acolo unde ne-a ramas ceva in suflet, iar Dinamo a ramas in sufletul meu. Daca voi veni, nu o voi face cu Razvan, pentru ca el are drumul lui" a spus Lucescu sr, intr-un interviu acordat postului public de televiziune, fara sa precizeze insa si momentul in care va face acest pas.

Cu toate acestea, declaratia lui Mircea Lucescu vine la putin timp dupa ce tehnicianul roman a recunoscut ca a vrut sa se desparta de Sahtior Donetsk. La finele meciului cu Benfica, "Il Luce" si-a prezentat demisia, dar a fost "intors din drum" de patronul Rinat Ahmedov, care a declarat insa ca sunt probleme mari la echipa si din vina conducerii tehnice.

In aceeasi perioada, in Romania, directorul general al lui Dinamo, Cristi Borcea a "iesit la rampa" cu o declaratie prin care reafirma "iubirea eterna" dintre "cainii rosii" si familia Lucescu.

"Vom face tot ce ne sta in putinta pentru a-i aduce pe Razvan si Mircea Lucescu la Dinamo. Sunt doi dinamovisti adevarati" a spus Borcea, care a renuntat, deocamdata, sa mai caute un antrenor din "noul val", sperand sa dea marea lovitura.