Anchetatorii l-au identificat pe barbatul care l-ar fi omorat pe tanarul suporter dinamovist, dupa un conflict la finalul meciului Steaua-Dinamo, acesta fiind retinut vineri, dupa mai multe ore de audieri. Barbatul este agent de paza la un hipermarket, la audiere el spunand ca a fost o altercatie si ca l-a lovit pe tanar cu un baston telescopic, informeaza News.ro.

Galeria dinamovistaFoto: facebook/ fcdinamo

Suspectul, in varsta de 25 de ani, a fost dus in noaptea de joi spre vineri la audieri, iar vineri dimineata a fost retinut, urmand sa fie dus la Tribunalul Bucuresti cu propunere de arestare preventiva.

Surse din Politie au precizat, pentru News.ro, ca suspectul a recunoscut la audieri ca a fost o altercatie si ca l-a lovit cu un baston telescopic pe tanarul de 18 ani, care a decedat dupa trei zile de la incident, la Spitalul "Sfantul Pantelimon" din Capitala.

Inainte de a-l duce in fata instantei, anchetatorii vor face si o reconstituire in teren, cu presupusul autor al omorului, care are locuinta aproape de locul comiterii faptei.

Anchetatorii l-au identificat pe presupusul autor al omorului dupa ce au audiat mai multe persoane.

Parchetul Tribunalului Bucuresti si Serviciul Omoruri din Politia Capitalei au preluat, miercuri, cercetarile in cazul tanarului de 18 ani care a murit dupa un conflict care a avut loc in 21 august, la finalul meciului Steaua - Dinamo, in apropierea Parcului Titan.

In urma altercatiei, tanarul a suferit un traumatism cranio-cerebral grav si a fost internat la Spitalul "Sfantul Pantelimon", unde a fost operat, iar miercuri dimineata a decedat.

Potrivit unor membri ai galeriei dinamoviste, tanarul facea parte din galeria echipei Dinamo, iar conflictul in urma caruia a fost ranit a avut loc in afara stadionului.

Cercetarile in acest caz se fac pentru omor, fapta pentru care pedeapsa este de la 10 la 20 de ani.