Aventura lui Sergio Ramos pe "Santiago Bernabeu" se apropie de final, conform presei iberice. Fundasul doreste o marire considerabila de salariu, iar "galacticii" au inceput deja sa ii caute inlocuitor. Ramos ar putea ajunge la Manchester United, echipa care este dispusa sa ii ofere un contract de aproximativ 11 milioane de euro pe stagiune.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Ramos castiga 7,5 milioane de euro pe an la Real Madrid, iar aparatorul vrea o marire de salariu pana undeva la zece milioane. Negocierile sunt in impas, Florentino Perez nefiind de acord cu aceasta modificare.

In aceste conditii, Manchester United a intrat pe fir si ii ofera lui Sergio o intelegere valabila pentru urmatorii cinci ani, perioada in care internationalul spaniol va castiga 55 de milioane de euro.

Real Madrid cauta deja inlocuitor pentru jucatorul in varsta de 29 de ani, pe lista aflandu-se Nicolas Otamendi, argentinianul celor de la Valencia (are o clauza de reziliere de aproximativ 50 de milioane de euro), si Laurent Koscielny, de la Arsenal (pentru care ofera 30 de milioane de euro "tunarilor").

Nascut pe 30 martie 1986, Sergio Ramos a venit la Real Madrid in 2005, de la Sevilla. A castigat, printre altele, o Liga a Campionilor in 2014, dupa finala cu Atletico Madrid.