Fundasul francez Patrice Evra a devenit primul jucator care a pierdut de patru ori finala Ligii Campionilor, cu AS Monaco (2004), Manchester United (2009 si 2011) si in acest an cu Juventus Torino informeaza uefa.com.

HotNews.roFoto: Hotnews

Evra a jucat 89 de minute, sambata seara, pentru Juventus, in meciul pierdut cu FC Barcelona, scor 1-3, in finala Ligii Campionilor. El a mai evoluat pentru AS Monaco in finala pierduta cu FC Porto in 2004 si pentru Manchester United in 2009 si 2011, cand englezii au fost invinsi de fiecare data de FC Barcelona.

Alţi sase jucatori au pierdut de cate trei ori finala Ligii Campionilor: Edgar Davids (AFC Ajax, Juventus), Alessandro Del Piero (Juventus), Didier Deschamps (Juventus, Valencia CF), Paolo Maldini (AC Milan), Paolo Montero (Juventus) si Edwin van der Sar (AFC Ajax, Juventus, Manchester United FC).

Formatia FC Barcelona a castigat Liga Campionilor pentru a cincea oara in istorie, dupa ce a invins, sambata, la Berlin, cu scorul de 3-1 (1-0), echipa Juventus Torino, in finala competitiei.

Pentru FC Barcelona au marcat Ivan Rakitic '4, Luis Suarez '68 si Neymar '90+7, iar pentru Juventus a inscris Alvaro Morata, in minutul 55.

FC Barcelona a reusit sa realizeze "tripla" pentru a doua oara in istoria sa, dupa ce in acest sezon a castigat campionatul si Cupa Spaniei, iar, sambata, s-a impus in finala Ligii Campionilor cu Juventus Torino.

FC Barcelona a mai reusit aceasta performanta si in 2009, informeaza Mediafax.